توضیحات: پکتین PECTIN
برند: سیلوا ایتالیا
شکل: پودر سفید
پکتین نوعی هیتروساکارید است که از
دیواره های ژلاتینی گیاهی موجود در میوهجات و سبزیجات به دست میآید. میوه
هایی همچون سیب، آلو و پرتقال، حاوی مقدار بیشتری پکتین می باشند؛ در حالی
که میوه های نرم از جمله گیلاس و توت فرنگی مقدار کمتری پکتین دارند.
استفاده از پکتین در کنسروها باعث ایجاد ویسکوزیته مناسب در بافت کنسرو
میشود. مقدار پکتین اضافه شده به کنسروها اهمیت دارد، پکتین خیلی زیاد
موجب لاستیکی شدن کنسرو میشود و پکتین خیلی کم موجب روانماندن آنها
(کنسرو) میشود. زمانی که پکتین با مقادیر کافی شکر، مادهای اسیدی مانند
آبلیمو و آب حرارت میبیند موجب تشکیل نوعی ژله میشود که باعث لعابدار و
ژلهای شدن مربا و مارمالاد میشود. میوههای مختلف حاوی مقادیر متفاوتی
پکتین هستند. سیب، انواع انگور و آلوها محتوی مقدار کافی پکتین برای ژلهای
شدن مرباها هستند در حالی که توت فرنگی، شاه توت، آلبالو و گیلاس حاوی
مقدار بسیار کمی پکتین هستند. بنابراین برای
بازدید: 74
+ نوشته شده در يکشنبه 29 مرداد 1396 ساعت 15:10 توسط shima
|
ارسال نظر